Fik tatovering af chefen: I weekenden var de under nålen

Chefen for Randers Regnskov gav sine medarbejdere en tatovering.
10 medarbejdere fra Randers Regnskov kom lørdag under nålen.
10 medarbejdere fra Randers Regnskov kom lørdag under nålen. Foto. Scanpix/modelfoto

En gave for livet. Det må man da sige, det var, da direktøren for Randers Regnskov i weekenden forærede sine medarbejdere noget ret så usædvanligt.

Firma-gaven var nemlig en tatovering, fortæller Randers Amtsavis.

Forhistorien er, at direktøren for regnskoven, Henrik Herold, selv fik netop en tatovering af sine medarbejdere, da han for nogle år siden blev 50. Tatoveringen forestillede naturligvis regnskovens logo - de tre kupler, der udgør den østjyske attraktion.

Og så ved sæsonstarten i år kom direktøren så til at love, at han da gerne vil give alle medarbejdere, som ønskede det, en lignende tattoo.

- Det var da nok sagt i kådhed og lidt i sjov, men så for et par dage siden bankede det på døren og en af medarbejderne kom ind for at høre, om jeg også havde ment det, siger han til amtsavisen.

Og lørdag i sidste uge var det store tattoo-dag for de af medarbejderne, som ønskede at få regnskovens kupler graveret ind for altid på deres krop. I alt har attraktionen omkring 125 ansatte. 15 af dem sagde ja tak til tilbuddet.

Den i Randers bosatte, russiske tatovør Elena Mukhamedova lavede 'tuscherne' - dog kun på 10 af de 15, da de sidste fem var på ferie.

- Det skal da ikke være en hemmelighed, at det gør mig stolt. Rigtig stolt, siger direktør Henrik Herold til den lokale avis om medarbejdernes lyst til at få firma-logoet permanent på huden.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.