Fik sparket dildo op i numsen for at komme med i skolens festudvalg

En skole i Horsens griber nu ind over for vulgære optagelsesritualer blandt eleverne.
"Vil du være med i festudvalget? Så skal du altså lige have den her dildo op i røven!" Et østjysk gymnasium griber nu ind over for groteske optagelsesritualer.
"Vil du være med i festudvalget? Så skal du altså lige have den her dildo op i røven!" Et østjysk gymnasium griber nu ind over for groteske optagelsesritualer. Foto: Scanpix/Modelfoto

En dreng fra 3.G. på Horsens Statsskole gik tilsyneladende med til at få sparket en dildo op i bagdelen, mens han blev filmet - alt sammen for at få lov til at komme med i skolens festudvalg. Det fortæller elever på skolen til TV2.

Dildoen i numsehullet var åbenbart drengens billet til at komme med i skolens festudvalg - og dildo-episoden er blot et ud af flere eksempler på bizarre og vulgære optagelsesprøver, som unge piger og drenge har udsat hinanden for, i håb om at komme med i det voldsomt populære festudvalg.

Barberer hinandens kønshår

Skolen har eksempler på elever, som propper ting op mellem ballerne, barberer hinandens kønshår af, og lader sig filme nøgne i seksuelle situationer. Videoerne florerer på Youtube og sociale medier.

Men nu har skolen sagt stop, og forbyder nøgenhed og kompromitterende videoer på skolen, siger rektoren til TV2 Østjylland.

I de seneste uger har der været flere sager fremme om seksuelle fotos og videoer af især helt unge piger, som er blevet delt på nettet mod de unges vilje.

Skolen håber netop med et forbud på at undgå, at eleverne udstiller sig selv på nettet på en måde, de senere vil fortryde.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.