Feriestemning: Nu tager Løkke en slapper

Lars Løkke Rasmussen håber, der i den kommende tid bliver tid til at slappe lidt af og nyde sommeren.
Lars Løkke Rasmussen håber, der i den kommende tid bliver tid til at slappe lidt af og nyde sommeren.
Lars Løkke Rasmussen håber, der i den kommende tid bliver tid til at slappe lidt af og nyde sommeren. Foto: Scanpix

For præcis en uge siden præsenterede Lars Løkke Rasmussen sin Venstre-regering, efter forgæves at have forsøgt at samle en flertalsregering.

I den første uge af regeringens levetid kan der næppe have været tid til megen søvn.

I hvert fald har de med støtte fra flere partier nået både at indføre stramninger på asylområdet, genindføre boligjobordningen og indgå aftale med KL om et såkaldt omprioriteringsbidrag i forsøget på at effektivisere i kommunerne.

Håber på ferie

Men nu er det også tid til at slappe af, bedyrer Lars Løkke Rasmussen. Eller det håber han i hvert fald, der bliver mulighed for.

- Den næste uge bliver ikke nær så travl, for mon ikke ferie- og sommerstemningen for en periode trænger politik og os politikere lidt i baggrunden. Jeg håber på det. Og det tror jeg egentlig også, at de fleste andre danskere gør, skriver han således på Facebook.

Sidste søndag på denne tid trådte regeringen ud på Amalienborg Slotsplads. Det er kun en uge siden, men sikken en uge.....

Posted by Lars Løkke Rasmussen on 5. juli 2015

Lørdag var chefredaktør for Fyns Amt  Avis, Troels Mylenberg, også ude og sige, at han mente, Lars Løkke Rasmussen ville gå på weekend med følelsen af, at han er kommet godt ud af starthullerne.

Og det altså til trods for en svær valgkamp, hvor Venstremandens troværdighed blev sat på prøve, og et valg, der gav partiet en mærkbar tilbagegang.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.