Fem tegn på du er sammen med den rigtige

Hvordan kan man vide, om man har fundet manden eller kvinden i sit liv? En datingcoach kommer med sit bud.
Mon ikke, de fleste af os drømmer om at møde mr eller mrs. Right en dag ... Men måske har du allerede mødt vedkommende!
Mon ikke, de fleste af os drømmer om at møde mr eller mrs. Right en dag ... Men måske har du allerede mødt vedkommende! Foto: SCANPIX arkiv

Datingcoach Samantha Jayne er fast blogger på parforholds-sitet YourTango.com, hvor hun skriver om de små og store udfordringer i parforholdet. Her har du hendes 5 bud på, hvordan du vurderer, om din partner er den rigtige for dig:

1. Du kan flippe ud, uden han peger fingre af det.

Vi har nok alle prøvet at være ude i tovene over et eller andet, som nogen har sagt eller gjort. Tankerne flyver rundt og man kan slet ikke slippe det igen. Man taler kun om dét og sender sms’er i en endeløs strøm. Kan din partner stå igennem sådan en omgang – støtte dig og være der for dig - uden at affærdige dig med, at det nok bare er dig, der overreagerer, så er han værd at holde fast i.

Væk din partners lyst til dig igen: Se trickene på Q.dk

2. Din familie og dine venner kan godt li’ ham

Selvfølgelig kan man opleve, at ens familie af forskellige årsager ikke kan lide ens valg af kæreste og nogle gange kan det være nødvendigt at ignorere dette. Men som oftest er det en god idé at lytte efter, hvis både familie og venner mener, at man er faldet for den forkerte. Det er jo ofte dem, der kender dig allerbedst og har oplevet dig i mange forskellige situationer gennem livet, så deres råd og intuition er bestemt værd at notere sig.

Se også:

3. Du kan sige din mening – uden at skulle have dårlig samvittighed over det

Hvis I har et sammenstød i jeres parforhold eller er uenige om noget, så kan I tale åbent om det. Selvom I har kritikpunkter overfor hinanden, så foregår jeres samtale roligt og I lytter til hinanden. Det er et tegn på følelsesmæssig intelligens at kunne tage imod (ordentlig) kritik uden at blive voldsomt følelsesmæssigt berørt, og kan din partner det, så er det et rigtig godt tegn for jeres fælles fremtid.

Se de ni forbudte tanker, der er farlige for parforholdet, på Q.dk

4. Din partner er ikke bange for at sige undskyld

Hvis din partner har lavet en eller anden fejl eller har grund til at undskylde, så har han ikke noget imod at gøre det. At kunne indrømme og erkende sine egne fejl i stedet for at finde på dårlige undskyldninger og måske gå og være indebrændt på sig selv, tyder på en modenhed, som vil være en stor styrke i jeres fælles forhold.

5. Du ved, at din partner helst vil blive sammen med dig

Hvad enten han siger det direkte til dig eller det bare fremgår af de ting, han gør og den måde, han opfører sig på, så er det et rigtig godt tegn, hvis din partner tydeligt giver udtryk for, at han er her for at blive. Selv når bølgerne engang i mellem går højt, så handler det aldrig om, at I er ved at gå fra hinanden, men snarere om, hvordan I sammen finder vej igennem udfordringerne.

Malene Fich Weischer, Q.dk, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.