Fem mænd anholdt for vold under fodboldkamp i Serie 2

Spillere og tilskuere fra FC Albertslund reagerede med grov vold, da en dommer trak det røde kort.

Københavns Vestegns Politi har torsdag morgen anholdt fem personer og sigtet dem for grov vold under en fodboldkamp i Albertslund.

Episoden fandt sted om eftermiddagen 17. september i forbindelse med en Serie 2-kamp på Albertslund Stadion.

På et tidspunkt valgte kampens dommer at udvise en spiller fra FC Albertslund. Men det ville flere deltagere ikke finde sig i.

- I første omgang fører det til en konflikt med dommeren, som bliver truet og udsat for vold, siger politikommissær Kåre Laustsen.

- Herefter stiller spillere fra Hundige sig imellem, og det udvikler sig til tumult. Samlet set er der tale om slag, spark og skaller. I alt er der fem-seks forurettede, siger han.

Værst gik det ud over en spiller fra Hundige.

- Han ender med at ligge ned, mens der står nogle og slår og sparker på ham. Han har nogle skader og symptomer på hjernerystelse, siger Kåre Laustsen.

De fem anholdte er lokale mænd i alderen 17-29 år. Der er tale om to spillere og en træner fra FC Albertslund samt to tilskuere. I et retsmøde torsdag eftermiddag blev en af mændene varetægtsfængslet i to uger.

Derudover mistænker politiet en sjette uidentificeret mand for at have deltaget i volden. Der er tale om en tilskuer, som inden slagsmålet er blev optaget af et overvågningskamera.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.