Fem hurtige makeuptricks til en naturlig makeup

Skær ned på din tid foran spejlet om morgenen ved at bruge disse tricks
Colourbox

Det er sjældent, at det er om morgenen, vi har mest tid til at lægge den perfekte makeup. Det skal gå stærkt, og vi skal hurtigt ud af døren. Derfor er der her er nogle af de bedste råd, fra makeupartisterne selv, til en hurtig, flot og naturlig makeup. Du behøver ikke bruge alle tipsene, men du kan plukke dem ud, der passer til dit behov.

Hollywoodkvinderne før og efter kosmetiske operationer – se de vilde billeder på femina.dk

Fugt huden

Selvom du måske slet ikke bruger makeup, så er det stadig vigtigt at fugte huden, fordi en fugtet hud ser væsentlig mere plejet ud end en hud, der aldrig bliver plejet.  Vælg en dagcreme med solfaktor, der beskytter din hud, og hvis du har mod på det, så vælg en med lidt farve i. Det vil udjævne din hudtone og fugte din hud på én gang. Du kan også tilsætte et par dråber af din favorit foundation til din dagcreme, det vil give et fint look, foreslår Philip Luque, der er makeup artist for Youngblood Minerals.

Køb en god hihglighter

Brug en highlighter for at få så frisk et look som muligt. En highlighter fjerner med det samme mørke rande under øjnene og mørke skygger i det hele taget.  Den kan med fordel også bruges lige over det øverste af overlæben, under øjenbrynene og på kindbenene.

Se stjernernes markante øjenbryn – de smukke og de knapt så heldige – på femina.dk

Husk mascaraen

Bare et par strøg af en god mascara på vipperne kan gøre en kæmpe forskel i ansigtet, så her kan du med fordel investere i en god en af slagsen for eksempel en vandfast mascara, der sidder fint på vipperne hele dagen.

Fokuser på kinderne

En cremet blush kan give dit ansigt netop den glød, der er behov for. Sørg for at finde en der netop passer til din hudtone, forklarer global makeup artist Alexis Comforti til Goodhousekeeping.com

Find dit signaturlook

Find et look, der passer til dig, og som både er chic og let at perfektionere. I disse år er læberne for eksempel meget i fokus. Find en læbestift, der passer til dig, og omkrans eventuelt læberne med en læbeblyant i samme farve. Du kan også vælge at gå efter smokey eyes, der vil tiltrække fokus mod dine øjne. Du kan også med fordel vælge at fokusere på dine bryn. Trenden er for tiden store markerede bryn, og det look kan man sagtens dyrke intenst.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.