Fem danskere er lige blevet Lotto-millionærer: Her bor de

Lige knap 11 millioner kroner blev delt mellem fem heldige spillere.
Sådan ser en vinderkupon ud. Denne kupon kostede 40 kroner i indskud og gav en gevinst på intet mindre end 49.937.681 kroner. Gevinsten blev vundet i Vordingborg og blev udløst i november 2012.
Sådan ser en vinderkupon ud. Denne kupon kostede 40 kroner i indskud og gav en gevinst på intet mindre end 49.937.681 kroner. Gevinsten blev vundet i Vordingborg og blev udløst i november 2012.
Foto: Claus Bech/Scanpix/arkiv

En spiller i København blev i weekenden via en omvej Lotto-millionær. Spilleren havde vundet en bette gevist på 42 kroner, men lørdagens såkaldte 'Millionærgaranti', hvor der bliver trukket lod blandt alle præmiegivende Lotto-spil, tilfaldt den københavnske spiller.

Københavneren var ikke den eneste som kunne juble og kalde sig nybagt millonær. Der er nemlig også store penge på vej til Guldborgsund, Varde, Dianalund og Herlev.

Fredag aften var det Eurojackpot, der forvandlede to danskere til nybagte millionærer. Og det var endda via en 2. præmie og en 3. præmie på henholdsvis 2.659.237 kroner og 1.176.646 kroner

Lørdag ramte to spillere de syv vindertal i Lotto og deler dermed 1. præmiepuljen med tre millioner kroner til hver.

800 millioner på højkant

Der er lagt op til flere millionærer i de kommende dage. Samlet set er ugens Lotto-puljer på mere end 800 millioner kroner. Det er historisk højt.

Allerede onsdag er der over en kvart milliard på spil i Onsdags Lotto.

Her er der dobbelt Jackpot i 1. præmiepuljen med 20 millioner kroner, mens SuperPuljen er på 245 millioner kroner.

SuperPuljen er ikke udløst siden uge 45 i 2015. Og derfor er der altså i alt 265 millioner at spille med om i Onsdags Lotto, hvor Jokeren samtidig er løs med 20 millioner kroner, skriver Danske spil i en pressemeddelelse.

Fredag er Eurojackpot på banen med gigantiske 518 millioner kroner i 1. præmiepuljen. Og så er der faktisk 12 millioner kroner i 2. præmiepuljen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.