Feber, opkast og diarré: Dette kød kan gøre dig syg
Fødevarestyrelsen advarer mod salmonella i flere forskellige slags kød.
Hakket svinekød, medisterfars og kalv og flæsk er blandt de pakker, du skal passe på.
Hakket svinekød, medisterfars og kalv og flæsk er blandt de pakker, du skal passe på. Scanpix


Tjek dit kød, hvis du ikke vil tilbringe ferien med en salmonellaforgiftning.

Fødevarestyrelsen advarer mod risiko for salmonellabakterier i flere forskellige typer kød, som er solgt cafeterier og cateringsfirmaer i hovedstadsområdet, på Sjælland og Nykøbing Falster. Kødet er produceret af Inco og solgt til en række navngivne virksomheder, der kan ses her.

Hvis kødet ikke gennemsteges, kan du risikere feber, opkast, mavesmerter og diarré.

Det drejer sig om disse kødpakker:

Hakket svinekød 18 %, sidste anvendelsesdato 09.07.2015
Hakket svinekød 10%, sidste anvendelsesdato 09.07.2015
Hakket kalv og flæsk, sidste anvendelsesdato 09.07.2015
Rørt medisterfars, gaspakket, sidste anvendelsesdato 13.07.2015
Rå medister, gaspakket, sidste anvendelsesdato 13.07.2015

Alle produkter er produceret 08.07.2015

Smid kødet ud, eller aflever det i butikken, lyder Fødevarestyrelsens råd.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.