FCN klubejer uenig i Højesterets afgørelse

FC Nordsjællands klubejer Allan K. Pedersen skal betale 10 millioner kroner for at have solgt klubben for billigt til sig selv i 2008.
FC Nordsjælland klubejer Allan K. Pedersen er uenig i Højesterets afgørelse, som betyder, at han skal betale 10 millioner kroner for at have solgt klubben for billigt til sig selv i 2008.
FC Nordsjælland klubejer Allan K. Pedersen er uenig i Højesterets afgørelse, som betyder, at han skal betale 10 millioner kroner for at have solgt klubben for billigt til sig selv i 2008. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

FC Nordsjællands klubejer Allan K. Pedersen er uenig i Højesterets afgørelse, som betyder, at han skal betale 10 millioner kroner for at have solgt klubben for billigt til sig selv i 2008.

- Jeg er lettet over, at det langt om længe er overstået. Jeg er også glad for, at boet ikke fik nogle som helst former for medhold i, at handlen skulle gå tilbage og de skulle kunne sælge klubben.

- Jeg er ærgerlig over, at der skal betales flere penge, for det, mener jeg, er en forkert afgørelse. Det er påvirket af, at der er gået så mange år.

- Det er ærgerligt, at vi har et retssystem i Danmark, hvor tingene kan trække så lang tid ud, for så bliver det et udvasket billede, som nogle dommere og andre skal kigge på efter så mange år.

- Der er jo mange ting, der har ændret sig. Det er ikke noget, jeg kan anbefale, siger Allan K. Pedersen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.