FCM risikerer at møde FCK og AaB's bøddel i CL-kvalen

FC Midtjylland skal op imod Apoel eller Vardar i CL-kvalifikationen, hvis jyderne slår hold fra Gibraltar.

Der venter FC Midtjylland cypriotisk eller makedonsk modstand, hvis det danske mesterhold i fodbold formår at kæmpe sig frem til tredje kvalifikationsrunde i Champions League.

FCM kan se frem til at møde enten Apoel FC fra Cypern eller makedonske FK Vardar.

Det kræver dog, at midtjyderne på tirsdag formår at slå upåagtede Lincoln Red Imps FC fra Gibraltar.

Jess Thorups mandskab vandt det første opgør i Herning mod Lincoln med 1-0. Den spinkle sejr betyder, at der fortsat er spænding om det samlede udfald, inden de to hold mødes om fire dage på en kunstgræsbane på Gibraltar.

Hvis det lykkes at slå Lincoln, åbner midtjyderne på hjemmebane mod enten Apoel eller Vardar 28. eller 29. juli. Returkampen spilles på udebane en uge senere.

Skulle det lykkes FCM at slå Apoel eller Vardar, skal midtjyderne ud i en playoff-runde for at sikre sig en plads i Champions Leagues gruppespil.

Cypriotiske Apoel er vel nok den mest kendte af de to mulige FCM-modstandere. Sidste år slog det cypriotiske mesterhold AaB ud i playoff-runden til Champions Leagues gruppespil. Tidligere har Apoel også drillet FC København.

Det første opgør på Cypern mellem Apoel FC og FK Vardar endte 0-0, så der hersker fortsat stor spænding om, hvilket af de to hold der går videre.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.