FCM henter dansk målmand hjem fra England

Den tidligere ungdomslandsholdsmålmand Mikkel Andersen har skrevet en toårig kontrakt med FC Midtjylland.
Efter Jakob Haugaard stopper i FCM har klubben skrevet kontrakt med Mikkel Andersen
Efter Jakob Haugaard stopper i FCM har klubben skrevet kontrakt med Mikkel Andersen Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Efter reservemålmand Jakob Haugaards skifte til Stoke i England har FC Midtjylland hentet en erstatning ind - også fra det engelske.

Det er den 26-årige Reading-målmand Mikkel Andersen, som i de kommende to sæsoner skal tørne ud for de danske mestre.

Han har de seneste sæsoner været udlejet en del gange fra sin klub Reading, hvor han ikke har kunnet tilspille sig en fast plads, men i det midtjyske håber man på at kunne få gang i hans karriere igen.

- Mikkel er et stort talent og en god spiller. Men siden han slog Jonas Lössl af (på U21-landsholdet, red.), er han måske gået lidt i stå. Vi regner med, vi kan udvikle ham videre, siger FCM-sportsdirektør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

Mikkel Andersen er i første omgang hentet ind som reserve for Johan Dahlin, men det er han indforstået med, og han er klar til at øge konkurrencen om pladsen mellem stængerne.

- Jeg kommer med stor erfaring spillemæssigt. Årene i udlandet har lagt nogle lag på mig rent menneskeligt, og summen af det gør, at jeg forventer, jeg kommer til at byde ind med noget konkurrence om pladserne i FCM, siger Mikkel Andersen til fcm.dk.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.