FCM-anfører: Fuldstændigt vanvittigt at møde United

Manchester United fik ikke succes i Champions League-gruppespillet, men skal nu møde FCM i Europa League.
Kristian Bach Bak glæder sig over lodtrækningen i Europa League, hvor Manchester United og FCM mødes i 1/16-finalen.
Kristian Bach Bak glæder sig over lodtrækningen i Europa League, hvor Manchester United og FCM mødes i 1/16-finalen. Foto: BAANER RASMUS/RASMUS BAANER

FC Midtjyllands anfører, Kristian Bach Bak, glæder sig over mandagens lodtrækning i Europa League i fodbold, hvor Manchester United blev modstanderen, der venter i 1/16-finalen.

Mandag sad FCM-backen klistret til telefonen og fulgte Europa League-lodtrækningen live fra Nyon i Schweiz.

Og da den tidligere schweiziske landsholdsangriber Alexander Frei trak United op af bowlen som FCM's modstander, blev der råbt højt fra en ekstatisk Kristian Bach Bak.

- Folk synes måske, det var lidt mærkeligt, at der lige pludselig blev råbt et højt "yes" ud over det hele, men det er fuldstændigt vanvittigt at tænke på, at vi skal derover, og de skal spille på MCH Arena.

- Inden lodtrækningen havde jeg håbet på Liverpool eller Manchester United, så jeg kunne ikke have drømt om mere, siger Kristian Bach Bak til fodboldklubbens hjemmeside.

Første opgør mod englænderne spilles torsdag 18. februar klokken 19 på hjemmebane i Herning, mens der er returopgør på Old Trafford i Manchester en uge senere.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.