FCK'er udtaget til Ghanas trup
20-årige Daniel Amartey er udtaget til Ghanas bruttotrup til næste måneds Africa Cup of Nations.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
FC Københavns Daniel Amartey scorede et mærkværdigt mål, da han gik ned i en tackling i et nederlag til Torino i Europa League. I januar kan han spille Africa Cup of Nations med Ghana.
FC Københavns Daniel Amartey scorede et mærkværdigt mål, da han gik ned i en tackling i et nederlag til Torino i Europa League. I januar kan han spille Africa Cup of Nations med Ghana. Foto: MIKKEL KHAN TARIQ/POLFOTO


FC København må muligvis undvære klubbens stærke midtbanespiller Daniel Amartey i forberedelserne til forårets kampe i Superligaen.

Den 20-årige spiller er blevet udtaget til Ghanas foreløbige trup til Africa Cup of Nations, der spilles fra den 17. januar til den 8. februar næste år i Ækvatorial Guinea. Amartey har endnu sin debut til gode for Ghana.

Også den tidligere FC Nordsjælland-spiller Enock Kofi Adu er udtaget til den 31-mand-store trup, der senere vil blive skåret ned til 26 spillere. Adu optræder i øjeblikket for Malmö FF i svensk fodbold.

Mens der er blevet plads til Amartey og Adu, så har Ghanas landstræner Avram Grant set bort fra AC Milan-spillerne Sulley Muntari og Michael Essien samt Schalkes Kevin-Prince Boateng.

Africa Cup of Nations giver ofte en del panderynker i flere europæiske klubber, da kampen om det afrikanske mesterskab foregår på et tidspunkt, hvor der er fuldt program i flere ligaer i Europa.

Superligaen starter op igen den 20. februar. FC København er otte point efter topholdet fra FC Midtjylland inden forårets 16 spillerunder.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.