FCK-toget buldrer videre mod kriseramte OB

FC København vandt uden de store problemer, da det søndag blev til en 3-0-sejr mod OB i Odense.

De danske mestre fra FC København forlængede søndag rækken af ligakampe som ubesejret til 14 i indeværende sæson, da det blev til en 3-0-sejr på udebane mod OB i Alka Superligaen.

OB skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter sidste rundes 0-3-nederlag i Randers. Det skulle de hjemme på nydøbte EWII Park, men det blev ikke til den dåbsfest, som de fynske fans havde håbet på.

De københavnske gæster kontrollerede kampen, mens OB manglede den fornødne skarphed.

FCK var mest på bolden, men det var OB, der havde de største muligheder i kampens indledning. Her testede Anders K. Jacobsen svenske Robin Olsen i FCK-målet i to omgange uden held.

Efter 40 minutter faldt kampens første mål, efter at Andreas Cornelius vandt en af sine mange dueller med OB-anfører Kenneth Emil Petersen.

FCK-angriberen lagde bolden af til Benjamin Verbic, der hårdt, men kontrolleret, sparkede bolden ind bag OB's Sten Grytebust til 1-0.

Den stilling holdt til pausen, hvor OB-træner Kent Nielsen skiftede Frederik Tingager ind i stedet for Nana Welbeck.

Netop Tingager fik dog den værst tænkelige start på anden halvleg, da han efter to minutter på banen rettede bolden i eget mål efter en flad bold fra FCK's venstreback Tom Høgli.

Efter scoringen til 2-0 kontrollede FCK opgøret. Med et lille kvarter igen øgede anfører Thomas Delaney til slutresultatet 3-0 med et skud, der mest af alt lignede et indlæg.

FCK fik den forventede sejr og ligger nu nummer et i Alka Superligaen med 32 point. Anderledes ser det ud for OB, der er nummer 13 med blot ti point.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.