FCK tager tilbagevendt Kadrii med til Brøndby-brag

Ståle Solbakken har valgt at tage Bashkim Kadrii med til kampen mod Brøndby, hvor der kun er få afbud.
FC Københavns Bashkim Kadrii fik comeback onsdag aften i pokalkampen mod FC Vestsjælland, og han er også udtaget til New Firm-braget søndag.
FC Københavns Bashkim Kadrii fik comeback onsdag aften i pokalkampen mod FC Vestsjælland, og han er også udtaget til New Firm-braget søndag. Foto: VAN NORDE ERNST/POLFOTO

Efter en lang skadesperiode gjorde den tidligere landsholdsspiller Bashkim Kadrii comeback for FC København i pokalkampen mod FC Vestsjælland i midtugen.

Med sit indhop overbeviste Kadrii manager Ståle Solbakken om, at han er tilbage på et niveau, som berettiger, at han igen kan være med i de store kampe.

Den tidligere OB-spiller er således udtaget til kampen søndag mod Brøndby, hvor FCK med en sejr skal forsøge at holde fast i førstepladsen i Alka Superligaen.

Ståle Solbakken har kun afbud fra forsvarsspilleren Pelle Nilsson og midtbaneraketten Danny Amankwaa, som endnu ikke er helt fri for skader.

Med i truppen er også Andreas Cornelius, som efter sit comeback fra langvarig skade har scoret i holdets seneste fire kampe.

Truppen ser således ud:

1. Stephan Andersen

2. Tom Høgli

3. Ludwig Augustinsson

6. William Kvist

7. Benjamin Verbic

8. Thomas Delaney

9. Bashkim Kadrii

10. Nicolai Jørgensen

11. Andreas Cornelius

15. Mikael Antonsson

17. Kasper Kusk

18. Daniel Amartey

19. Federico Santander

20. Christoffer Remmer

22. Peter Ankersen

24. Youssef Toutouh

25. Mathias "Zanka" Jørgensen

28. Thomas Kaminski

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.