FCK-stjernespiller skadet i et halvt år

For FC Københavns Danny Amankwaa var der nedslående nyt ovenpå mandagens skanning efter søndagens skade.
Danny Amankwaa (venstre) har sprunget sin akillessene, og det betyder en fodboldpause på op til seks måneder.
Danny Amankwaa (venstre) har sprunget sin akillessene, og det betyder en fodboldpause på op til seks måneder. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/Polfoto

FC Københavns superligatrup er hårdt plaget af skader for tiden.

I søndagens nederlag til Randers dukkede et par stykker mere op, og for U21-landsholdsspilleren Danny Amankwaa bød mandagens undersøgelse på nedslående nyt.

- Danny har desværre sprunget akillessenen og skal opereres en af de nærmeste dage. Det betyder en pause på op til 6 måneder.

Sådan fortæller klublæge Morten Boesen på FC Københavns hjemmeside om Danny Amankwaas skade.

Klublægen undersøgte også svenskeren Ludwig Augustinsson, der måtte udgå i pausen i Randers. Han er til gengæld i spil til pokalsemifinalen i Esbjerg på torsdag.

Ludwig Augustinsson pådrog sig en kraftig forstuvning i den ene ankel, da han blev tacklet i forbindelse med en afslutning i Randers-feltet.

Ifølge FCK's hjemmeside håber Christian Poulsen, der har siddet ude de sidste par kampe, også at blive klar til torsdagens opgør efter sin forstrækning i baglåret.

FC København er på andenpladsen i Superligaen med 49 point for 26 kampe. FC Midtjylland har på førstepladsen 60 point - endda for en kamp færre.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.