FCK-profil: Vi tror stadig på guld

Selv om der er 11 point op til duksen FC Midtjylland, så bliver FC København ved med at kæmpe for DM-guldet.
Nicolai Jørgensen var hovedarkitekten bag søndagens 2-0-sejr over FC Nordsjælland. Arkivfoto.
Nicolai Jørgensen var hovedarkitekten bag søndagens 2-0-sejr over FC Nordsjælland. Arkivfoto. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Der er 11 point op til Alka Superligaens førerhold FC Midtjylland, men FC København jagter fortsat den spinkle mulighed for at snuppe DM-guldet i de sidste otte spillerunder.

Det fastslår FCK's dobbelte målscorer Nicolai Jørgensen, som var hovedarkitekten bag søndagens 2-0-sejr over FC Nordsjælland.

- Ja, vi bliver ved med at tro på guldet. Hvis FCM dummer sig en gang, og vi bliver ved med at vinde, og vi også vinder den indbyrdes kamp mod FCM, så kan alt ske i fodbold.

- Selvfølgelig ser det svært ud, ligesom det ser svært ud for Brøndby at hente os, så bliver det svært for os at hente Midtjylland.

- Vi bliver ved at kæmpe og skal vinde resten af vores kampe eller så mange som muligt samt tage den pokaltitel, siger Nicolai Jørgensen.

Landsholdsangriberen slog søndag til i fraværet af Andreas Cornelius, som er ude i et halvt år med en brækket ankel. Og Nicolai Jørgensen har det fint med sin ændrede rolle hos FCK.

- Jeg skal prøve at være lidt mere i Cornelius' position og fylde lidt mere i bagrummet. Det er det, som har ændret sig. Jeg skal løbe lidt mere dybt, hvilket egentlig fungerede godt mod FCN.

- Vi ved, at der er lang tid, før Cornelius kommer tilbage, og så er det mig, som må prøve at udfylde den rolle, siger han.

Efter to mål i første halvleg blev søndagens kamp en trist affære i anden halvleg, hvor FCK ikke ville, og FCN ikke kunne.

- Vi ville gerne mere, men det var som om, at Nordsjælland ikke ville mere i anden halvleg, og så døde kampen lidt.

- Jeg ville gerne have scoret et mål mere, så jeg kunne have fået mit hattrick, men sådan skulle det ikke gå. I stedet blev det meget professionelt, kontrolleret og lidt kedeligt i anden halvleg, siger matchvinderen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.