FCK opruster trænerteam med svensk assistent

Ståle Solbakken får svensk hjælp i trænerteamet fra næste sæson, hvor Peter Wettergren kommer til.
FC Københavns træner Ståle Solbakken får en svensk assistent fra næste sæson.
FC Københavns træner Ståle Solbakken får en svensk assistent fra næste sæson. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Når FC København i næste sæson skal jagte den DM-titel, de med overvejende sandsynlighed ikke får i år, bliver det med en ny assistent ved Ståle Solbakkens side.

FCK meddeler fredag på klubbens hjemmeside, at svenskeren Peter Wettergren fra næste sæson og tre år frem bliver assistenttræner for Ståle Solbakken.

- Det bliver fantastisk fedt at arbejde i København, hvor jeg skal bidrage med træningsmentalitet, og jeg elsker at være på banen og udvikle både individerne og holdet. Jeg ser meget frem til at komme i gang, siger Wettergren til FCK's hjemmeside.

Også Ståle Solbakken glæder sig til samarbejdet.

- Peter har sin spidskompetence i netop den rolle, vi har hentet ham ind til. Han er stærk analytisk, han er dygtig til at coache individet, men har også altid holdet for øje, siger den norske cheftræner.

Peter Wettergren har de seneste 10 år været assistenttræner i svenske Elfsborg samt assistent og scout for det svenske landshold.

Herigennem har han fra de svenske FCK-spillere hørt meget godt om den københavnske klub.

- For mig er FC København den største klub i Norden, og det er alle spillere og træneres drøm at få lov til at arbejde for så stor en klub. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg nu kan få den opgave, siger Wettergren.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.