FCK må undvære svensk forsvarsklippe i seks uger

Per Nilsson er ikke til rådighed for FC København i de kommende seks uger, skriver forsvarsspilleren i en sms.
FCK's Per Nilsson blev skadet og kunne ikke erstattes på grund af tre brugte udskiftninger, da FCK søndag tog imod FC Nordsjælland i Superligaen.
FCK's Per Nilsson blev skadet og kunne ikke erstattes på grund af tre brugte udskiftninger, da FCK søndag tog imod FC Nordsjælland i Superligaen. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

FC København bliver i de kommende uger tyndt besat i forsvaret.

Søndag måtte Per Nilsson udgå af FCK's kamp mod FC Nordsjælland med hvad, han selv fornemmede var en skade på det indre ledbånd.

Nu skriver den svenske landsholdsspiller i en sms til den svenske avis Expressen, at han næppe er tilbage på fodboldbanen lige foreløbig.

- Jeg vil skyde på, at jeg er ude i seks uger. Er det en meniskskade, så bliver det længere tid, skriver Per Nilsson til avisen.

Han bekræfter også, at det er 100 procent sikkert, at han går glip af Sveriges vigtige EM-kvalifikationskampe mod Rusland og Østrig i september.

Forsvarsalternativet Daniel Amartey, der dog i sin FCK-tid hovedsageligt har huseret på midtbanen, sidder ude med karantæne i de kommende to kampe, mens Kris Stadsgaard er skadet.

Derfor råder FCK kun over Mathias "Zanka" Jørgensen, Mikael Antonsson og uprøvede 19-årige Marcus Mathisen af spillere, som har sin naturlige position i det centrale forsvar.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.