FC Vestsjællands helt mod AaB: Skarpt sparket ind

Rasmus Festersen afgjorde FC Vestsjællands kamp mod AaB. Det var nu godt sparket ind, smiler angriberen.
FC Vestsjællands Rasmus Festersen fandt et skarpt skud frem mod AaB, og det var nok til at sikre hjemmeholdet en 1-0-sejr.
FC Vestsjællands Rasmus Festersen fandt et skarpt skud frem mod AaB, og det var nok til at sikre hjemmeholdet en 1-0-sejr. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

FC Vestsjælland har været inde i en lidt skidt stime i Superligaen, med to udebanenederlag på stribe, men da man mandag aften var hjemme i trygge omgivelser i Slagelse, var der point på kontoen.

Mestrene AaB blev i en noget chancefattig kamp slået 1-0, efter et forrygende solomål af Rasmus Festersen, der i Henrik Madsens fravær var gjort til anfører.

- Der kom en fifty-fifty-bold på midten af banen, som jeg fik en rigtig, rigtig skarp dribling på. Jeg lavede så en skarp dribling mere, og så forsøgte jeg at afslutte rimeligt skarpt, siger Festersen.

- Målmanden fik fingrene på, men jeg synes nu, det var godt sparket ind, smiler mandagens anfører.

Træner Michael Hansen glæder sig naturligvis over sejren, men han er endnu mere glad for, at FC Vestsjælland efter to kampe, hvor man har lukket seks mål ind, nu fik sat en prop i.

- Vi viste en kraftigt opadgående kurve efter de to seneste udekampe. Især defensivt fik vi lukket rigtig godt af, og det er næsten det, der glæder mig mest, siger Hansen.

- Vi blev godt nok trykket godt tilbage i anden halvleg, og mistede også for mange bolde, men det til trods tillod vi dem ikke mange chancer.

FC Vestsjællands defensiv testes igen på søndag, hvor Hansens mandskab gæster Superligaens førerhold, FC Midtjylland.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.