FC Vestsjælland-træner: Ikke råd til flere fejltrin

Michael Hansen erkender, at der efter nederlaget til FCK ikke er råd til flere fejltrin for FC Vestsjælland.
FC Vestsjællands træner Michael Hansen ærgrer sig under mandagens kamp mod FCK.
FC Vestsjællands træner Michael Hansen ærgrer sig under mandagens kamp mod FCK. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

FC Vestsjælland tabte mandag aften 0-1 til FC København i Alka Superligaen, og træner Michael Hansen erkender, der efterhånden ikke er plads til flere svipsere, hvis holdet skal undgå nedrykning.

- Indsatsen kan vi ikke bruge til så meget, når vi står her med nul point. Det er vi meget skuffede over. I Superligaen handler det om resultater, og der har vi nu en kamp mindre til at hente de øvrige hold.

- I forhold til Superligaen kan vi ikke bruge gode tendenser til så meget. Det er pointene, vi har brug for. Vi havde råd til et eller to fejltrin i de sidste seks kampe, og nu har vi taget det ene, siger Hansen.

Topscorer Rasmus Festersen føler, FC Vestsjælland havde gode tendenser i kampen, men han ved også, at det kun er pointene, der tæller.

- Defensivt lukkede vi godt af. Det var vel en 0-0-kamp, som FCK så vandt på en halv chance. De skabte vel stort set ikke en chance i åbent spil. Til gengæld skal vi også forbedre os offensivt, hvis vi skal gøre os håb om at score, siger Festersen.

- Vi har fem finaler tilbage i Superligaen, og vi skal nok vinde de fire af dem for at overleve, og skal vi vinde fire ud af fem kampe, skal vi vinde i Hobro næste weekend.

Torsdag møder FC Vestsjælland igen FC København i pokalfinalen i Telia Parken, og Michael Hansen forventer, at hans hold vil blive presset gennem hele kampen.

- FC København trykkede os i dele af kampen i dag, og det forventer jeg, at de gør i hele kampen i pokalfinalen. Vi går All In både i finalen og i resten af Superligaen. Det er ikke slut endnu, men der er ikke råd til mange fejltrin, siger han.

FC Vestsjælland har seks point op til Esbjerg med fem runder tilbage.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.