FC Nordsjælland brager sammen med Ajax

Den traditionsrige danskerklub Ajax er en af modstanderne i optakten til den nye sæson for FC Nordsjælland.
FC Nordsjællands Emiliano Marcondes blev fejret for sit og kampens eneste mål da FC Nordsjælland søndag hjemme på farum Park tog imod mestrene fra FC Midtjylland.
FC Nordsjællands Emiliano Marcondes blev fejret for sit og kampens eneste mål da FC Nordsjælland søndag hjemme på farum Park tog imod mestrene fra FC Midtjylland. Foto: Niels Hougaard/POLFOTO

FC Nordsjælland skal møde den hollandske storklub Ajax, når holdet drager på træningslejr til Delden i Holland, hvor klubben to gange tidligere har haft gode træningslejre om sommeren.

På denne tur venter et møde med Ajax på Sportspark De Boeshoek i Hardenberg 10. juli, og det er Jan Laursen fra FCN's sportslige ledelse stolt over.

- Vi forsøger altid så vidt muligt at ramme internationale modstandere til alle vores hold i opstartskampene, og i Ajax glæder vi os over både at få en modstander af høj international klasse samt en klub med tætte bånd til dansk fodbold og med flere danske profiler i truppen.

- Samtidigt så giver det os lejlighed til at kombinere kampen med en træningslejr i Holland som optimal forberedelse til den kommende Alka Superliga-sæson.

- Vi har to gange tidligere været i Delden, hvor vi har haft gode faciliteter og mødt gode modstandere, fortæller Jan Laursen til klubbens hjemmeside.

Spillertruppen i Ajax tæller på nuværende tidspunkt fem danskere i førsteholdstruppen, nemlig Nicolai Boilesen, Lucas Andersen, Viktor Fischer, Niki Zimling og Lasse Schöne.

Der venter godt en uges træningslejr i det hollandske, før FCN vender snuden hjem igen 11. juli for at fintune de sidste detaljer, inden Superligaen starter op igen fra den 17.-20. juli.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.