FC Midtjylland styrker sin scouting med FCN-kapacitet

Lars Hallengreen skal være med til at udvikle FC Midtjyllands scouting- og rekrutteringssystem.
Det er ikke kun inden for kridtstregerne, at FC Midtjylland bliver styrket i det nye år. Også uden for fodboldbanen har de danske mestre oprustet.
Det er ikke kun inden for kridtstregerne, at FC Midtjylland bliver styrket i det nye år. Også uden for fodboldbanen har de danske mestre oprustet. Foto: BONNERUP CLAUS/Polfoto

Det er ikke kun inden for kridtstregerne, at FC Midtjylland bliver styrket i det nye år. Også uden for fodboldbanen har de danske mestre oprustet.

FCM har hentet 51-årige Lars Hallengreen, der i de seneste fem og et halvt år har været i FC Nordsjælland, hvor han var projektleder i omlægningen til kunstgræs og på det seneste har været projektleder for Farum-klubbens akademi.

- Det er et stærkt signal, at vi kan hente en kapacitet som Lars Hallengreen.

- Vi er overbeviste om, at han i samarbejde med chefscout Rene S. Andersen kan være med til at udvikle og tage samarbejdet med Smartodds til det næste niveau, siger FCM's sportsdirektør, Claus Steinlein, til klubbens hjemmeside.

Lars Hallengreen glæder sig til de nye udfordringer hos den danske mesterklub.

- FC Midtjylland er efter min mening en af de mest attraktive klubber herhjemme at arbejde for, hvis man som jeg har en passion for at udvikle rammerne for dansk fodbold og den danske talentudvikling, siger Lars Hallengreen.

- Klubben har om nogen vist, at den har modet til at gå forrest med initiativer, der har været medvirkende til at flytte disse rammer.

- Matthew Benhams indtog har forstærket mulighederne for at udvikle FC Midtjylland, og det ser jeg rigtig meget frem til at blive en del af, siger han.

Sammen med chefscout Rene S. Andersen skal Hallengreen være med til at udvikle scouting- og rekrutteringssetuppet i klubben.

- Det er en voldsomt spændende opgave, som jeg ser frem til. Der er mange gode ressourcer allerede i FC Midtjylland og London, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med.

- Jeg har opfattelsen af, at mine kompetencer er et godt match med de kompetencer, der findes i organisationen, ligesom jeg i høj grad deler de værdier, FCM står for, siger Lars Hallengreen.

Hallengreen begynder i FCM efter juleferien.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.