FC København fastholder forventninger til årsregnskab

Parken Sport & Entertainment forventer et minus på mellem 45 og 55 millioner kroner for 2015.
Et skuffende europæisk exit har påvirket Parken Sport & Entertainments årsregsnkab negativt.
Et skuffende europæisk exit har påvirket Parken Sport & Entertainments årsregsnkab negativt. Foto: FINN FRANDSEN/POLFOTO

Selskabet bag fodboldklubben FC København, Parken Sport & Entertainment, fastholder sin forventning til regnskabsåret 2015.

Selskabet har forventning om et resultat før skat på mellem minus 45 og minus 55 millioner kroner og en omsætning på 1050 millioner kroner.

Det fremgår af selskabets regnskab for årets tredje kvartal, der blev udsendt mandag.

Blandt andet et tidligt europæisk exit for FC København er grunden til, at selskabet forventer et resultat, der ikke matcher ambitionerne.

- I FC København og i Fitness dk har udviklingen i de første ni måneder af 2015 ikke været i overensstemmelse med koncernens forventninger.

- I FC København har den manglende deltagelse i europæisk gruppespil betydet lavere indtægter, og i Fitness dk har de fortsat vanskelige markedsvilkår på fitnessmarkedet medført en utilfredsstillende resultatudvikling, skriver Parken Sport & Entertainment.

På den sportslige front ligger FC København aktuelt nummer et i Alka Superligaen med samme pointtal som den forsvarende mester, FC Midtjylland.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.