Farvel-dyt til konen kostede Jan en bøde: Politiet stod på lur

En hyggelig og umiddelbart uskyldig morgentradition betød torsdag morgen, at Jan Fensholt-Hansen fra Haderslev måtte indkassere en bøde på 1.000 kroner.
- Bøden betaler jeg gerne, men jeg synes alligevel, at det er meget en mærkværdig historie, siger Jan Fensholt-Hansen.
- Bøden betaler jeg gerne, men jeg synes alligevel, at det er meget en mærkværdig historie, siger Jan Fensholt-Hansen. Foto: Scanpix arkiv

En hyggelig og umiddelbart uskyldig morgentradition betød torsdag morgen, at Jan Fensholt-Hansen fra Haderslev måtte indkassere en bøde på 1.000 kroner.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Jan Fensholt-Hansen forseelse bestod i, at han gav sin kone et lille farvel-dyt på bilens horn, da han trillede afsted mod sit arbejde.

Det har han i øvrigt gjort i tyve år, mens familien har vinket tilbage fra vinduet.

Men denne morgen slap han ikke ustraffet afsted med sin farvelhilsen. Kort efter blev han nemlig stoppet af to betjente, som spurgte ham om han kendte til lovgivningen omkring brug af horn.

I følge betjentene var Jan Fensholt-Hansen blevet anmeldt og at der var beviser for han forseelse. Derfor udskrev de en bøde, fortæller han til Jydske Vestkysten.

- Bøden betaler jeg gerne, men jeg synes alligevel, at det er meget en mærkværdig historie. Jeg er åbenbart blevet anmeldt af nogle naboer, og politiet har ligget på lur på matriklen for at overvåge mig. Kan det virkelig passe, at man skal bruge politiets ressourcer på den måde.

Hvem, der har anmeldt Jan Fensholt-Hansen for at dytte, har han ingen anelse om. Det gør ham ærgerlig, at personen ikke selv er kommet til ham i stedet for at ringe efter polititet.

Men alt i alt er oplevelsen til at grine af, siger han til Jydske Vestkysten.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.