Farfars Lottotal forgylder barnebarn i Kalundborg

I Kalundborg er en far og hans voksne søn blevet millionærer på en Lottokupon med en tal-kombination, som farfaderen i familien i sin tid kom på.
De to pludseligt ret så velhavende herrer kan takke farfar for deres held.
De to pludseligt ret så velhavende herrer kan takke farfar for deres held. Scanpix

En far og hans voksne søn blev lørdag millionærer på den nemme måde. På en Lottokupon købt hos en Kvickly i Kalundborg scorede de hele 6.063.636 kroner, som de nu har tænkt sig at deles om i to lige store portioner.

Men det var ikke tilfældige Lottotal, de to heldige fyre valgte.

- Da min farfar døde for lige over 10 år siden, fandt min far, da han ryddede op, to LynLotto-kuponer. De var stukket ind i en bog, fortæller sønnen, der sammen med sin far altså i lørdags blev Lotto-millionærer.

- Siden da har vi spillet de tal, som var på kuponerne, hver uge. Så jeg kan ikke undgå at tænke, at pengene er en gave fra ham. Selv om jeg selvfølgelig godt ved, det ikke er rationelt, siger han til Danske Spil. 

Det var faren, som søndag formiddag tjekkede kuponerne. Han ringede straks til sønnen med den gode nyhed, og derefter mødtes de to for at fejre gevinsten - men de fejrede den med måde.

- Min far tog et glas rosé. Jeg skulle køre, så jeg fik en porter – men selvfølgelig først da jeg kom hjem, siger den nyslåede millioner, som ifølge Danske Spil vil bruge pengene ganske fornuftigt på blandt andet at betale gælden på huset og bilen af.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.