Familietragedie: Fireårig dræbt i Gibraltar

En fireårig pige med dansk far er blevet dræbt i Gibraltar. Ifølge politiet er der tale om en familietragedie.
Britisk polliti har afspærret ejendommen i Gibraltar, hvor drabene har fundet sted. - En hel familie på fire blev mandag fundet dræbt i en lejlighed i Gibraltar. Blandt ofrene var en fireårig pige med dansk statsborgerskab.
Britisk polliti har afspærret ejendommen i Gibraltar, hvor drabene har fundet sted. - En hel familie på fire blev mandag fundet dræbt i en lejlighed i Gibraltar. Blandt ofrene var en fireårig pige med dansk statsborgerskab. Foto: JRP JRP/POLFOTO

Politiet i Gibraltar bekræfter nu, at en fireårig pige, der sammen med tre andre blev fundet dræbt mandag, har en dansk far. Det skriver Theolivepress.es.

Pigen, Amanda Kristoffersen Perez, blev mandag fundet dræbt i en lejlighed i Gibraltar. I lejligheden lå også ligene af en seks uger gammel baby, en En 37-årig kvinde og en 31-årig mand.

Kvinden var mor til de dræbte børn. Den fireårige pige har hun sammen med en dansk mand, som ifølge politiet bor i Fuengirola i Andalusien nær Malaga.

Politiet oplyser ifølge Theolivepress.es, at kvinden har yderligere to børn med danskeren. De har dog ikke været til stede i lejligheden, men har været hos deres far.

Politiet har tidligere oplyst, at man ikke søger nogen gerningsmand. Ifølge politiet er der nemlig tale om tre drab og et selvmord.

Politiet har været tilbageholdende med at offentliggøre identiteten på de dræbte. Det skyldes, at man først har villet informere de pårørende, inden navnene blev bragt i medierne.

Babyen der blev fundet dræbt var datter af den dræbte kvinde og den 31-årige mand, der blev fundet død. Manden var britisk statsborger.

Ritzau har i forbindelse med sagen henvendt sig til Udenrigsministeriets Borgerservice omkring eventuelle oplysninger om den involverede dansker og den dræbte fireårige, men ministeriet kan på nuværende tidspunkt ikke bidrage med informationer.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.