Familien Heick: Nu har vi besøgt Jesper på hospitalet

Keld og Hilda Heick er glade og fortrøstningsfulde efter deres første besøg på Rigshospitalet hos svigersønnen Jesper Vollmer.
- Vi er meget glade og meget lettede, siger Hilda Heick til BT efter besøget på Rigshospitalet, hvor svigersønnen Jesper Vollmer ligger.
- Vi er meget glade og meget lettede, siger Hilda Heick til BT efter besøget på Rigshospitalet, hvor svigersønnen Jesper Vollmer ligger. Scanpix

Entertainerparret Keld og Hilda Heick var tirsdag aften på Rigshospitalet i København for at besøge deres svigersøn Jesper Vollmer, som er gift med Annette Heick.

Annette og Jesper var på feire med deres to sønner i Thailand, men det endte dramatisk, da han brækkede nakken under en badeulykke 21. januar.

Tirsdag kom han hjem til Danmark, og nu fortæller Hilda Heick til bt.dk, at svigersønnen faktisk har det forbavsende godt.

- Vi er fulde af glæde og taknemmelighed over, at han ser ud til at have det rigtig godt. Der er ingen tvivl om, at han nok skal blive sig selv igen, siger Hilda Heick til bt.dk.

Har børnebørnene boende

Hun fortæller, at svigersønnen kan bevæge sine arme og fødder, og at han er i stand til at give knus - hvilket er en kæmpe udvikling i løbet af de 14 dage, der er gået. Hilda Heick roser endvidere de læger og sygeplejersker, som har taget sig af Jesper Vollmer i Thailand.

Keld og Hilda Heick havde børnebørnene Eliot og Storm med på Rigshospitalet. De to drenge bor for tiden hos deres mormor og morfar, der er naboer til Annette Heick og Jesper Vollmer.

Annette Heick er i øjeblikket i Aarhus for at forberede forstillingen ’My Fair Lady’, men der er ingen tvivl om, at hendes tanker er hos ægtemanden. Forleden postede hun et foto fra Aarhus på sin Instagram-profil ledsaget af ordene '10000 tanker til den, jeg elsker.'

Familien ved endnu ved endnu ikke, hvor længe Jesper Vollmer skal være på Rigshospitalet. Han arbejder til daglig som køkkenchef for kongehuset.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.