Familien fra Bryggen: Hunden Pixie revet væk fra Linses mor

Linses mor, Mopper, har mistet sin hund Pixie efter en tragisk episode, hvor hunden bed en anden hund og dens ejer.
Mopper har været nødt til at sige farvel til sin hund, Pixie.
Mopper har været nødt til at sige farvel til sin hund, Pixie. FOTO: Scanpix

Stemning har den sidste tid været skidt på Bryggen og især i Moppers hjem, for hun har mistet sin hund og sørger.

- Jeg er ked af det. Jeg kan ikke tale om det. Du må ringe til Linse, siger en grædefærdig Mopper til HER&NU, i følge Realityportalen.dk.

Episoden sker en fatal aften for en måneds tid siden, hvor Mopper er ude og lufte Pixie. Hun slipper hunden fri og kort efter bider den en anden hund og hundes ejer, da han tager forsøger at komme imellem de to.

Herefter udvikler der sig et drama, hvor Mopper falder på vej over efter Pixie, får fat i hende og skynder sig hjem. Men kort efter står hundens ejer ved Moppers dør og er meget vred.

Pixie bliver fjernet

Eftersom Mopper stadig er mærket af optrinnet, er det Linse, som kan fortælle om episoden og hun forklarer, at Mopper straks ringer til hende, da dramaet udspiller sig.

Hun forsøger at tale Mopper til ro og forklarer hende, at hun må tage afsked med Pixie.

Episoden er nemlig blevet anmeldt og det er herefter umuligt for Mopper at beholde Pixie. Linse henter den, får den tjekket hos en hundepsykolog og sendt til et hemmeligt sted, hvor den nu kan leve et andet liv, forklarer hun.

- Hun har været understimuleret og stresset. Mopper har været god ved hende. Hun har fået den bedste mad og gåture, men hun kræver meget mere, fordi der er så meget Jack Russell i hende. Pixie skal i virkeligheden bo et sted, hvor hun frit kan løbe rundt, lave noget og bruge sin snude. Hun bestod selvfølgelig testen og får derfor en ny chance et andet, hemmeligt sted. Det bliver rigtig dejligt for hende.

Se video-klippet med den gang, hvor Mopper og Linse startede til Zumba.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.