Familiefar i Nice: Vi har barrikaderet lejligheden

Mindst 80 meldes dræbt i det, der kaldes et terrorangreb i Nice.
Foto: Scanpix

Det, der skulle have været en festlig aften, endte på yderst tragisk vis i den franske ferieby Nice. En lastbil bragede igennem en afspærring og ind i en større menneskemængde, der var på gaden Promenade des Anglais for at fejre den franske nationaldag, Bastillesdagen.

Meldingen går på, at mindst 80 er blevet dræbt og flere sårede i det, der kaldes et terrorangreb. Ifølge det danske udenrigsministerium er der umiddelbart ingen danskere blandt de dræbte.

Mange udlændinge, herunder danskere, er dog i byen, der er et populært feriemål. Blandt dem er Morten Nordstrøm, der holder ferie i området med sin kone og tre børn.

For dem kom angrebet hyggeligt tæt på.

- Vi tror, det er sket lige uden for vores lejlighed, siger han til bt.dk og forklarer, at de kun lige nåede at ankomme til lejligheden, inden angrebet skete.

I første omgang troede de, at der var sket en ulykke. Det var først, da Morten Nordstrøms kone skulle ned og købe noget vand, at tragediens omfang gik op for dem.

- Hun så, at folk løb rundt nede på gaden, så hun skyndte sig op igen. Og så har vi barrikaderet lejligheden, siger han til bt.dk.

Familien, der skulle have tilbragt flere dage i Nice, vil nu i stedet køre videre i dag fredag.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.