Familie stadig efterlyst: Nu er sønnens bil set ved Blåvand

Den 42-årige Lars Kragh og hans forældre Kirsten og Jørgen er stadig sporløst forsvundet. I går blev hans bil observeret i Vestjylland.
Bilen, da den lørdag blev fanget af et overvågningskamera.
Bilen, da den lørdag blev fanget af et overvågningskamera. Foto: Østjyllands Politi

Mystikken og uhyggen breder sig i sagen om familien Kragh, der blev meldt savnet af bekymrede pårørende torsdag i sidste uge.

Den 42-årige tidligere soldat Lars Kragh og hans forældre Kirsten og Søren er ikke set siden, men det er Lars Kraghs bil. Der er tale om en koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671.

Se fotos af bil-type og den savnede familie nederst i artiklen.

Bilen blev lørdag fotograferet af et overvågningskamera ved Limfjordstunnellen og er sandsynligvis også blevet set mandag. Det oplyser politiet.

Det var en borger, der mandag observerede den efterlyste VW Golf i en plantage ved Blåvand nordvest for Esbjerg.

Borgeren er ifølge politiets udmelding til flere medier sikker på, at der var tale om den efterlyste bil. Vedkommende så også en mand, som kan have været Lars Kragh.

Politiet sendte en patrulje til stedet, men der var bil og mand væk. Det gav intet resultat af afsøge området.

Det har været fremme, at Lars Kragh er krigsveteran, og at tjenesten på Balkan tog meget hårdt på hans psyke. Han lider angiveligt i svær grad af PTSD.

Øtsjyllands Politi ransagede søndag hans hjem øst for Randers og gjorde her nogle bekymrende fund. Politiet har ikke ønsket at uddybe dette.

I dag, tirsdag, har Østjyllands Politi i en pressemeddelelse meldt ud, at der kan ligge en alvorlig forbrydelse bag familiens forsvinden.

- De seneste dages efterforskning har betydet, at det ikke kan udelukkes, at der kan være sket en alvorlig forbrydelse, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Politiet er fortsat er meget interesseret i alle oplysninger, der kan have relevans for sagen – særligt hvis man mener at have set den koksgrå VW Golf.

Politiet formoder, at bilen befinder sig et sted i Jylland eller på Fyn.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 87311448 eller til nærmeste politi på telefon 114.

Det er en bil af denne model, Lars Kragh har. Foto: Østjyllands Politi 

Den efterlyste familie. Foto: Østjyllands Politi

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.