Familie efterlyst: Ægtepar hørte noget mistænkeligt inden deres forsvinden

Lars Kragh og hans forældre Kirsten og Jørgen er stadig ikke fundet. Politiet gjorde søndag nogle bekymrende opdagelser.
Fra venstre: Jørgen, Lars og Kirsten Kragh - far, søn og mor. Ingen ved, hvor de er.
Fra venstre: Jørgen, Lars og Kirsten Kragh - far, søn og mor. Ingen ved, hvor de er. Foto: Østjyllands Politi

Mandag leder politiet fortsat intenst efter den 42-årige Lars Kragh og hans forældre Kirsten og Jørgen Kragh, der er henholdsvis 69 og 74 år.

Den lille familie blev i weekenden efterlyst af Østjyllands Politi, som havde fået en række bekymrede henvendelser fra familiens pårørende, der ikke havde hørt fra dem siden torsdag i sidste uge.

"Status mandag morgen er, at politiet har modtaget en del henvendelser fra offentligheden, som der arbejdes videre med, men der er fortsat ikke noget afgørende nyt i sagen," oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Samtidig har et ægtepar fra området angiveligt hørt tumult og skrigeri i forbindelse med, at Kirsten og Jørgen torsdag var forbi sønnens hus i Uggelhuse ved Assentoft for at hjælpe med at slå græs, skriver bt.dk. Avisen skriver dog også, at politiet endnu ikke har kunnet bekræfte dette.

Søndag var der dog foruroligende nyt fra Østjyllands Politi. Da meddelte politiet, at man havde undersøgt Lars Kraghs bolig, og at de foreløbige resultater af undersøgelserne gav politiet anledning til at "dele de pårørendes bekymring."

"Politiet frygter, at der kan være sket de tre personer noget," lød det i en pressemeddelelse fra politiet, som ikke har ønsket at uddybe, præcis hvad man har gjort af bekymrende opdagelser. 

Lider af PTSD

Lars Kragh har været udsendt for det danske Livregiment til Kosovo og Bosnien, og flere medier har fortalt, at han har taget psykisk skade af det.  

Yvonne Bramsen fra Hærens Konstabel- og Korporalforening fortæller til blandt andet Randers Amtsavis, at Lars Kragh er hårdt ramt af PTSD - posttraumatisk stresslidelse.

- Lars Kragh er ekstremt syg, og det er meget sjældent, man bliver ramt så hårdt, som han er blevet, siger Yvonne Bramsen til Randers Amtsavis.

Bil også efterlyst

Hun fortæller også, at Lars Kraghs mor, Kirsten, har været særdeles aktiv i kampen for skadede soldaters vilkår. Hun blandt andet prøvet at råbe Folketingspolitikerne op.

Østjyllands Politi hører fortsat meget gerne fra borgere, der måtte have viden om Lars, Kirsten og Jørgen Kragh.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 87311448 eller til nærmeste politi på telefon 114.

Politiet efterlyser desiuen forældrenes koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671 (se fotoet). Politiet har oplysninger om, at bilen er set ca. kl. 10 lørdag i Nordjylland. 

Overvågningsfoto, der viser familiens bil i Nordjylland. Foto: Østjyllands Politi

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.