Falsk historie: Tonje samler på brugte kondomer

27-årige Tonje har en speciel hobby. Hun samler nemlig på brugte kondomer, som hun hænger op på sin væg. Hun drømmer om at få 10.000 kondomer op at hænge.
Tonjes hobby har fået venner til at tage afstand fra hende. De kan ikke forstå, hvorfor hun samler på brugte kondomer.
Tonjes hobby har fået venner til at tage afstand fra hende. De kan ikke forstå, hvorfor hun samler på brugte kondomer. Foto: Colourbox

RETTELSE:

Avisen.dk er som flere andre medier blevet snydt af en norsk satire-blog. Nedenstående historie er altså for god til at være sand.

Se også her.

Tonje på 27 fra Harstad i Norge samler ikke på frimærker, men på kondomer. Det har hun gjort siden 2010, skriver den norske blog Famez.

Tonje begyndte at samle på kondomer i 2010, da hendes ekskæreste kom hjem med en pakke kondomer. Lugten var tiltrækkende for Tonje.

"Efter at vi havde hygget os færdig, spurgte jeg ham, om jeg kunne få kondomet af ham, og han spurgte, om jeg var ulækker, og jeg spurgte, hvorfor jeg skulle være ulækker," forklarer Tonje om starten på sin fetish.

Hun fik lov til at beholde kondomet, men forholdet fortsatte ikke, og fetishen har betydning for, at Tonje nu er single.

Siden er Tonje begyndt at betale fremmede for at sende brugte kondomer til hende. Hun modtager op mod 20 kondomer om dagen og betaler op til 500 svenske kroner for et kondom.

"Jeg fik flere og flere kondomer hele tiden, det var den bedste følelse i hele verden. Jeg føler mig lykkelig, når jeg går i postkassen, det er som julaften hver dag for mig," fortæller Tonje.

Tonje har selv ofte sex med fremmede, og hun får også brugte kondomer på den måde. Hun har nu 1921 kondomer i sin lejlighed. Kondomerne hænger på væggene i alle rum.

Mange venner har taget afstand fra Tonje på grund af hendes kondomsamling, men hendes familie støtter hende. Hendes far har mange venner, der sender hende kondomer.

Drømmen er, at samlingen af brugte kondomer når 10.000.

Kilde: Famez.blogg.no.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.