FAKTA: Fra InWear og Carli Gry til IC Group

IC Group har både købt og solgt tøjmærker i de senere år. I dag har koncernen fem brands i huset.
Der er fremgang hos IC Group, som blandt andet har mærkerne Tiger of Sweden og Peak Peformance på hylderne. Arkivfoto.
Der er fremgang hos IC Group, som blandt andet har mærkerne Tiger of Sweden og Peak Peformance på hylderne. Arkivfoto. Foto: Peter Brinch/PHOTO BY PETER BRINCH

Omsætningen vokser i den danske modekoncern IC Group, som er syet sammen af flere danske tøjmærker gennem tiden. Læs om IC Group her:

* Grundstenen til det selskab, der i dag hedder IC Group, blev grundlagt i 2001, da de to danske modehuse Carly Gry og InWear fusionerede og dannede IC Companys.

* Siden er en række tøjmærker kommet til og fra koncernen, der dog de senere år har solgt en række mærker fra for at fokusere på en håndfuld brands.

* I 2013 solgte IC Companys således Jackpot og Cottonfield til Coop, mens koncernen i 2014 solgte InWear, Matinique, Part Two og Soaked in Luxury til DK Company.

* I 2014 skiftede IC Companys navn til IC Group.

* Koncernen rummer i dag tre såkaldte premium brands, som udgør kerneforretningen - Tiger of Sweden, By Malene Birger og Peak Performance.

* Derudover har koncernen de to mærker Designers Remix og Saint Tropez.

* IC Group har mere end 1000 ansatte.

* Koncernens tøjmærker sælges på nettet og hos mere end 4300 distributører i mere end 25 lande, fremgår det af koncernens hjemmeside.

Kilder: IC Group, Ritzau

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.