Fagboss: "Boykot Dansk Flygtningehjælp"

Dansk Flygtningehjælp foreslår indslusningsløn til flygtninge, så de lettere kan blive integreret på arbejdsmarkedet. Det får sektorformand i HK Privat Simon Tøgern til at kræve, at Dansk Flygtningehjælp stopper kampagnen eller fyrer generalsekretær Andreas Kamm.
Sektorforman i HK Privat anbefaler nu at boykote Dansk Flygtningehjælp. Generalsekretæren i organisationen anbefaler nemlig indslusningsløn til flygtninge. Og det vil ifølge Simon Tøgern presse lønne for danske lønmodtagere.
Sektorforman i HK Privat anbefaler nu at boykote Dansk Flygtningehjælp. Generalsekretæren i organisationen anbefaler nemlig indslusningsløn til flygtninge. Og det vil ifølge Simon Tøgern presse lønne for danske lønmodtagere. Foto: Thomas Lekfeldt, Scanpix

"BOYKOT DANSK FLYGTNINGEHJÆLP"

Sådan raser sektorformanden for HK Privat, Simon Tøgern, lige nu på Facebook.

Generalsekretæren i Dansk Flygtningehjælp, Andreas Kamm, anbefaler nemlig indslusningsløn til flygtninge. I praksis betyder det, at flygtninge skal kunne ansættes til lave lønninger. En ordning der vil ifølge ham vil forbedre integrationen af flygtninge.

Simon Tøgern ser dog anderledes på sagen.

Ifølge ham vil en indslusningsordning presse lønningerne på det danske arbejdsmarked.

"Følger man Andreas Kamms anbefaling, så vil det betyde at titusindvis af de dårligst lønnede danske lønmodtagere må forudse at de bliver tvunget ned i løn. Det vil med sikkerhed ikke bidrage til en ordentlig og værdig integration af flygtningene. Tværtimod!," skriver Simon Tøgern på Facebook.

Stop kampagnen eller fyr Andreas Kamm

Flere af de store faglige organisationer er medlem af Dansk Flygtningehjælp, og ifølge Simon Tøgern kan organisationerne ikke leve med, at ledelsen i Dansk Flygtningehjælp er med til at undergrave danske overenskomster.

Derfor ser han ingen anden udvej, end at Andreas Kamm stopper sin kampagne for indslusningsløn. Ellers må Dansk Flygtningehjælp fyre ham.

Og sker det ikke, vil Simon Tøgern arbejde for, at de faglige organisationer melder sig ud af Dansk Flygtningehjælp.

Læs hans Facebook-opslag forneden.

BOYKOT DANSK FLUGTNINGEHJÆLPGeneralsekretæren for Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm fortsætter sin kampagne for indfø...

Opslået af Simon Tøgern på 11. december 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.