Færdig med "Årgang 0": Nu siger deltager farvel til hit-serie

Nu er der kun Rachel, Stephanie og Christian tilbage i den populære TV 2-serie om børnene født i 2000.
Emma (th) og hendes familie siger farvel til "Årgang 0". Her de fotograferet i 2012.
Emma (th) og hendes familie siger farvel til "Årgang 0". Her de fotograferet i 2012. Foto: Camilla Rønde/Scanpix/arkiv

Når TV 2 viser nye afsnit af den populære dokumentarserie 'Årgang 0' i begyndelsen af 2017, bliver det uden Emma og hendes familie fra Tarm i Vestjylland.

Det skriver TV 2.

- Emma vil gerne være en helt almindelig teenager og ikke "Emma fra tv". Det har ikke været nogen nem beslutning, for hun haft mange gode oplevelser med serien. Men efter lang tids overvejelse er vi i fællesskab blevet enige om, at det er det rigtige for hele familien at stoppe nu, siger hendes far, Poul-Erik Josefsen til TV 2.

Langt farvel

Emmas farvel til "Årgang 0" blev bebudet, da hun i maj sidste år sammen med familien fortalte, at de ønskede at holde en pause fra programmerne. Årsagen var, at familien havde haft et udfordrende år.

Emma og hendes familie var således ikke med i de fire afsnit, der blev vist på TV 2 i begyndelsen af i år.

TV 2: Respekt

Familiens beslutning møder respekt hos TV 2-redaktør Mette Heiberg. Hun siger, at tv-stationen er taknemmelig for, at den har fået lov til at leve med i familiens liv.

- Vi respekterer naturligvis beslutningen, selv om vi kommer til at savne dem helt vildt. Emma og hendes familie har givet os mange dejlige oplevelser, siger Mette Heiberg.

Resten er med endnu

De tre øvrige teenagere fra TV 2s populære Danmarkshistorie: Rachel fra Aabenraa, som i øjeblikket er udvekslingsstudent i Argentina, Stephanie fra Slagelse og Christian fra Aarhus fortsætter.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.