Færdig i pokalturneringen: Real Madrid taber ny appel

Real Madrid tabte fredag en appel ved den spanske sportsdomstol i sag om en karantæneramt spiller.
Real Madrid er for tredje gang dømt færdig i Copa del Rey, hvor klubben har benyttet en karantæneramt spiller.
Real Madrid er for tredje gang dømt færdig i Copa del Rey, hvor klubben har benyttet en karantæneramt spiller. Foto: Francisco Seco/AP

Storklubben Real Madrid er for tredje gang dømt færdig i den spanske pokalturnering Copa del Rey.

Det skriver de spanske aviser Marca og AS.

Fredag tabte hovedstadsklubben en appel ved den spanske sportsdomstol for at benytte den karantæneramte spiller Denis Cheryshev mod Cadiz.

Russeren startede på banen for Real Madrid og scorede endda kampens første mål, da klubben i sidste uge slog Cadiz med 3-1 i fjerde runde af pokalturneringen.

Cheryshev var reelt i karantæne, efter at russeren i sidste sæson var udlejet til ligakonkurrenten Villarreal og ragede tre advarsler til sig.

Real Madrid føler sig uskyldig i sagen, da klubben hævder, at den ikke er blevet informeret om Denis Cheryshevs karantæne.

Det Spanske Fodboldforbund, RFEF, dømte dagen efter kampen i Cadiz Real Madrid færdig i pokalturneringen. Beslutningen blev straks appelleret til forbundet, men udfaldet var det samme.

Efterfølgende tog Real Madrid sagen videre til den spanske sportsdomstol, der nu for tredje gang har sendt klubben ud af Copa del Rey.

Hovedstadsklubben forventes nu at aflyse returkampen på hjemmebane mod Cadiz 16. december.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.