Fængselsfanger fik narko med drone

Luftrummet over et fængsel i Ohio i USA har haft besøg af en drone, der kastede heroin ned til fangerne.
De indsatte i et fængsel i den amerikanske delstat Ohio afslørede selv deres usædvanlige narkoleverance, da de kom i slagsmål om en pakke droppet ned i fængselsgården fra en ubemandet drone.
De indsatte i et fængsel i den amerikanske delstat Ohio afslørede selv deres usædvanlige narkoleverance, da de kom i slagsmål om en pakke droppet ned i fængselsgården fra en ubemandet drone. Foto: Arkivfoto/Colourbox/free

Da der opstod uro og tumult blandt omkring 75 fanger i en fængselsgård i Mansfield i den amerikanske delstat Ohio, rykkede fængselsbetjentene ind.

De fik standset slagsmål og fik fangerne skilt ad.

Men senere, da de så optagelser fra overvågningskameraer af episoden, opdagede de årsagen til tumulten.

En lille ubemandet maskine, en drone, befandt sig over fængselsgården, og den droppede en lille pakke, rapporterer CNN på sin netavis.

Ifølge oplysningerne kom dronen med 144,5 gram tobak, 65,4 gram marijuana og 6,6 gram heroin. Alt sammen i en pakke, som udløste slagsmål.

Pakken blev under tumulten kastet ind i en nabogård, hvor andre fanger tilsyneladende gemte pakken i et redskabsrum.

Her fandt vagterne senere pakken med tobak og narkotika.

Lokalavisen The Columbus Dispatch skriver, at det ikke er første gang, at der har været droner over Mansfield-fængslet, men myndighederne kan ikke umiddelbart oplyse detaljer om de andre flyvninger.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.