Facebook boomer med hilsner til prinsesse

I anledningen af at den svenske prinsesse Madeleine fylder 34 år, er mange strøget til tasterne for at ønske hende tillykke på Facebook.
Flere brugere på både Instagram og Facebook har ønsker prinsesse Madeleine tillykke med fødselsdagen.
Flere brugere på både Instagram og Facebook har ønsker prinsesse Madeleine tillykke med fødselsdagen. Foto: Royalportraits Europe/bernard Rubsamen / Bestimage/Polfoto

Da det svenske kongehus lagde et foto op af prinsesse Madeleine på deres Facebook-profil, gik der ikke lang tid før, at billedets kommentarspor gik amok.

På under én time fik portrættet af Madeleine over 1.300 kommentarer fra brugere, der ønsker prinsessen tillykke med fødselsdagen.

- Tillykke med fødselsdagen, kære prinsesse Madeleine. Jeg ønsker dig en fantastisk dag, hvor du bliver fejret af venner og familie, bliver der blandt andet skrevet i én af de mange gratulanter på Facebook.

Den royale fødselar fylder i dag, 10. juni, 34 år, hvorfor det svenske kongehus på deres hjemmeside opfordrer personer, der gerne vil sige tillykke til fødselsdagsbarnet, til enten at skrive en henvendelse via en blanket eller sende en besked via sociale medier som Facebook.

Det er dog ikke kun på Facebook, at Sveriges kongehus fejrer prinsesse Madeleines 34 års fødselsdag. På Instagram kan man nemlig også se et billede af prinsessen, hvor flere af mediets brugere også er grebet til tasterne og ønsket hende tillykke med dagen.

Prinsesse Madeleine er dog ikke det eneste medlem fra Skandinaviens royale familier, hvis fødselsdag er blevet fejret på de sociale medier. Senest havde den danske prins Joachim fødselsdag, hvor flere også sendte en lykønskning til prinsen, der 7. juni blev 47 år.

Se Instagram-billedet af prinsesse Madeleine her: https://www.instagram.com/p/BGdwH8av8sl/?taken-by=kungahuset & hl=sv

Se Facebook-opslaget: https://www.facebook.com/Kungahuset/photos/a.154267631298824.36086.133515803374007/1126077567451154/?type=3&theater

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.