betalt indhold

Få bedre sex: 5 vaner der er godt for parforholdet

Fem hurtige genveje til mere sex

Ifølge videnskabelige undersøgelser ses der en sammenhæng mellem vores vaner i parforholdet og vores sexliv. Det betyder nemlig noget, hvad du gør udenfor og i soveværelset, hvis du vil have et endnu bedre sexliv og mere intimitet med din partner.

Sammen med Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, ser vi nærmere på, hvilke vaner, der har betydning for at få endnu mere og bedre sex.

Disse vaner har mange par, som også har et godt sexliv

 

1. Gå i seng på samme tidspunkt

Ifølge den amerikanske psykiater, Mark Goulston, går lykkelige par ofte i seng på samme tid hver dag, uanset hvordan deres døgnrytme er, udtaler han til Psychology Today.

Når par går i seng på samme tid, betyder det, at der er større chance for at ligge ”hud-mod-hud”, og dette medfører mere lyst til sex og intimitet.

Tilmed udløser ”hud-mod-hud” mere af lykkehormonet oxytocin, og dermed vil der også komme en større lykkefølelse i parforholdet.

2. Undgå at bruge elektroniske apparater i soveværelset

Et fjernsyn i soveværelset kan være en kæmpe lystdræber. Men det er ikke længere fjernsynet, som er den største fjende. Det er selvsagt smartphonen.

Sådan forholder det sig i hvert fald, hvis du spørger den 100-årige sexolog Dr. Shirley Zussman:

”Som mennesker har vi brug for berøring, da det får os til at føle os elsket. Det er der alt for lidt af i denne generation, da vi bruger tiden på at kigge ned i vores smartphones i stedet for at være intime med vores partner” udtaler sexologen til Time.com.

Kan du og din partner ikke helt holde jer fra mobilen alligevel, kan den tages i brug for at skabe mere sex og intimitet ved særlige lejligheder. Brug her en APP-styret parvibrator, som bliver styret via mobilen, og kan være med til at pifte stemningen op, og sørge for, at I sammen eksperimenterer mere end I plejer.

3. Kys altid hinanden godnat

Selvom der har været et skænderi tidligere på dagen, er det vigtigt at kysse hinanden godnat inden der soves.

Mark Goulston udtaler sig også her, og forklarer, at godnatkysset signalerer, at du, på trods af uenighed, stadig er interesseret i forholdet.

Det viser samtidig, at det I har sammen, er større end dagligdagens små diskussioner.

4. Sæt pris på de små ting i hverdagen

I en travl hverdag kan det være svært at gøre noget ekstraordinært ud af det, når din partner skal forføres. Derfor ses det også, at de lykkeligste par, er dem, som ved, at der ikke skal ret meget til for at holde gnisten i live.

Ifølge forfatter Madeleine Castellanos er det afgørende for lykken i et parforhold, at man formår at sætte pris på de små ting i hverdagen:

”En kort telefonsamtale ved frokosttid eller en fræk besked i løbet af dagen kan gøre hele forskellen for din partner og sætte gang i intimiteten mellem jer, når I kommer hjem,” siger hun.

5. Lad være med at lægge for meget pres på jer selv

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, mener, at de lykkeligste par, er dem, der ikke ligger et for stort pres på sig selv.

”Sex er ikke perfekt hver eneste gang, I dyrker det. Sex er ikke en sport, hvor du skal præstere. Det er en sensuel oplevelse, I har sammen” siger Mathilde Mackowski.

Derfor er det ifølge Mathilde Mackowski vigtigt, at sex er sjovt. Og legen bliver blot sjovere ved at tilføje lidt legetøj.

Her anbefaler Mathilde Mackowski, at I prøver Lovetoy Starter Kit, som giver den bedste start til jer, der gerne vil tilføre et legende element til jeres sexliv.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.