Eventyrfigur var dåbsgæst i prinsessetaske

Som mange andre toårige piger elsker svenske prinsesse Leonore også en helt særlig børnefilmskarakter, som hun tog med til prins Oscars dåb.
Prinsesse Leonore, som her sidder nederst i billedet, medbragte en ekstra lille prinsesse, da prins Oscar blev døbt den 27. maj.
Prinsesse Leonore, som her sidder nederst i billedet, medbragte en ekstra lille prinsesse, da prins Oscar blev døbt den 27. maj. Foto: Jonas Ekstromer/tt/AP

Da prins Oscar blev døbt i Stockholm fredag den 27. maj, var det ikke kun alverdens officielle kongelige, der var til stede.

Prinsesse Madeleine havde nemlig sørget for at pakke en taske med legesager til toårige prinsesse Leonore, så hun ikke kom til at kede sig i kirken. Og dermed fik en lille prinsessefigur også fik lov at komme med som gæst.

Det skriver Svensk Damtidning.

På flere billeder har de fanget den lille prinsesse i færd med at lege med både en træhest og Disney-figuren Elsa, som er kendt fra filmen "Frost".

Det hele skete, mens prinsesse Leonores fætter, som kom til verden i marts, officielt fik sit fulde navn. Han hedder nu Prins Oscar Carl Olof.

Se billederne her:

http://www.svenskdam.se/2016/05/det-fanns-i-leonores-hemliga-vaska-pa-dopet/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.