Espersen helmer ikke i "negersag": Det er ren fætter-forklar-mig-røv

"Negersagen" er ikke lukket for DF's Søren Espersen, selv om Jeppe Kofod på Facebook har beklaget sagen.
- Hvis ikke han vil trække sit tweet tilbage og utvetydigt forklare, at neger ikke kan oversættes til nigger, så kan jeg ikke se, at der er sket noget som helst, siger Søren Espersen.
- Hvis ikke han vil trække sit tweet tilbage og utvetydigt forklare, at neger ikke kan oversættes til nigger, så kan jeg ikke se, at der er sket noget som helst, siger Søren Espersen. Foto: Scanpix arkiv

Dansk Folkepartis udenrigsordfører, Søren Espersen, har fortsat intet til overs for europaparlamentariker Jeppe Kofod (S), som ellers via et opslag på Facebook sent fredag aften har beklaget den såkaldte "negersag".

Socialdemokraten skriver blandt andet, at han gik over stregen ved at oversætte Espersens brug af ordet "neger" til "nigger". Det skete tidligere på ugen på Twitter.

Espersen forlanger en undskyldning, hvor Kofod trækker sit tweet tilbage og skriver et nyt tweet, hvor han utvetydigt forklarer, at neger ikke kan oversættes til nigger.

- Han vil ikke tage sit tweet tilbage. Han har tweetet til ikke alene det meste af USA's kongres, men også hele Europa-Parlamentet på engelsk.

- Det er, som Akkari og de andre imamer gjorde, da de rejste rundt i verden og svinede Danmark til under Muhammed-krisen. Kofod sviner også Danmark til nu.

- Hvis ikke han vil trække sit tweet tilbage og utvetydigt forklare, at neger ikke kan oversættes til nigger, så kan jeg ikke se, at der er sket noget som helst. Det er ren "fætter-forklar-mig-røv, siger Espersen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.