Eriksen før cup-finale: Chelsea ser stærke ud

Tottenham og Christian Eriksen står på søndag overfor Premier Leagues førerhold Chelsea i Liga Cup-finalen.
Christian Eriksen kan på søndag vinde sit første trofæ siden skiftet til Tottenham for halvandet år siden.
Christian Eriksen kan på søndag vinde sit første trofæ siden skiftet til Tottenham for halvandet år siden. Foto: Fabrizio Giovannozzi/AP

Tottenham-stjernen Christian Eriksen kan i weekenden vinde sit første trofæ siden skiftet fra Ajax Amsterdam til engelsk fodbold for halvandet år siden.

Den 23-årige dansker og holdkammeraterne står søndag over for Chelsea i Liga Cup-finalen på Wembley.

- Det vil betyde meget at vinde.

- Jeg blev vant til at vinde trofæer med Ajax, så det vil være stort også at vinde noget her, siger Eriksen til Tottenhams hjemmeside.

Danskeren vandt tre hollandske mesterskaber samt en enkelt pokaltitel i årene som Ajax-spiller.

Søndagens finale mod Premier Leagues førerhold er ekstra interessant, da Tottenham i januar vandt 5-3 i en ligakamp over Jose Mourinhos mandskab.

- Det bliver en helt anden kamp. Det er en finale, så alle spillerne vil have en anden slags nerver på, og det bliver også intenst.

- Jeg ser frem til kampen, hvor alt kan ske. Jeg er sikker på, at Chelsea vil have revanche, og vi er klar, siger Eriksen.

- Der er ingen tvivl om, at Chelsea-spillerne husker kampen nytårsdag. De har et stærkt hold, og de har også været stærke i nogle kampe sidenhen. Vi skal kæmpe for det, spille mere intenst og komme med en endnu større vilje til at vinde, mener Eriksen.

Søndagens finale spilles på Wembley klokken 17.00.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.