Erik Brandt var ved at miste livsmodet: Sådan har han det nu

Erik Brandt vil relancere 'Margit Brandt Design'. Og så har den 72-årige modekonge fået en kæreste.
Erik Brandt var venner med den nu afdøde musiker, David Bowie. De havde begge et luksushus på den caribiske ø Mustique.
Erik Brandt var venner med den nu afdøde musiker, David Bowie. De havde begge et luksushus på den caribiske ø Mustique. Foto: Scanpix/arkiv

Modeskaberen Erik Brandt har altid haft et ukueligt gåpåmod. Det kom ham sandsynligvis til gode, da hans elskede hustru gennem 45 år, Margit døde af lungesydommen KOL i efteråret 2011.

Det fortæller Erik Brandt til ugebladet Her&Nu

Hustruens død var en smertefuld sorg for den danske modekonge, men nu har 72-årige Erik Brandt besluttet at udskyde pensionsalderen for at kaste sig over nye projekter. Blandt andet vil han relancere kollektionen 'Margit Brandt Design', som gjorde ham og hustruen til nogen af de største i den danske modeverden.

- Det har været en meget hård tid, men nu kan jeg heldigvis grine igen, er blevet nysgerrig på livet og har også fået en kæreste, fortæller Erik Brandt til Her&Nu.

Og der sker noget i Erik Brandts liv. Udover igen at være aktiv i modeverdenen kan han ses i DR1-serien 'Overklassen på Udebane', hvor han sammen med dronningens tidligere ceremonimester, Christian Eugen-Olsen, møder lavindkomstdanskere.

Erik Brandt tager i interviewet med ugebladet imod på sin eksklusive adresse på Esplanaden i København. Han er stoppet med at drikke alkohol, da det gjorde ham ked af det, og han holder sig i form med fitness og tennis.

Tennis dyrker han sammen med vennen og musikeren Bent Fabricius-Bjerre. Han har tidligere udøvet den ædle ketchersport sammen med prins Henrik, men den 81-årige prinsgemal udfolder sig ikke længere på tennisbanerne.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.