Erik Brandt efter skønhedsoperation: Ville ikke rende rundt med 'hængekøjer'

Du kommer aldrig til at se levemanden Erik Brandt med botox og svulmende læber. Det lover han, efter han har fået foretaget en skønhedsoperation.
Erik Brandt med hængende øjenlåg og poserne under øjnene. Billedet er fra januar i år. Siden er huden omkring øjnene blevet rettet op.
Erik Brandt med hængende øjenlåg og poserne under øjnene. Billedet er fra januar i år. Siden er huden omkring øjnene blevet rettet op.
Foto: Scanpix/arkiv

Han lægger ikke skjul på, at han er forfængelig, den 72-årige levemand og tidligere modekonge, Erik Brandt.

Da Eddie Skoller for nylig holdt reception i forbindelse med udgivelsen af sin selvbiografi var Erik Brandt en af gæsterne.

Og han mødte op med friske ar efter en skønhedsoperation, bekræfter han over for Ekstra Bladet.

- Det er ualmindeligt, at man stiller sig op og siger: "Jeg er blevet opereret". Nogen tager væk i fire uger, så man ikke skal opdage, at de har fået lavet noget. Det kunne jeg ikke finde på. Hvorfor skulle jeg skjule det? Jeg kan kun anbefale at få lavet det, jeg har fået lavet, siger han til avisen.

Til gengæld siger Erik Brandt, at man aldrig vil komme til at se ham med botox og store læber. Han er tilfreds med, at blive rettet op omkring øjnene.

- Jeg synes, det er okay. Jeg har en fantastisk øjenlæge, han er genial. Han har ordnet mine øjenlåg, og så tog han også poserne under øjnene. De lignede hængekøjer, det kunne jeg ikke rende rundt med, siger Erik Brandt til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.