Er du sur i dag?

Hvis ja, så er du lige nu i gang med at bruge en af de ti dage, som kvinder er i dårligt humør om året.
Colourbox

I går brugte du hele aftenen på at irritere dig over, at din mand sad foran computeren i stedet for at hænge de gardiner op, som han havde lovet. Og i dag er du grundigt træt af din chef, og i sidste uge tog du et kæmpe skænderi med din mor, som du ærgrede dig over i flere dage bagefter.

Når du tænker over det, er du så i virkeligheden en hel del mere sur, end du lige går og tror? Nye undersøgelser viser, at kvinder bruger hele ti dage om året på at være i dårligt humør, skriver dailymail.co.uk.

Disse ting kan afgøre om dit parforhold vil holde – se hvilke på femina.dk


Har brug for alene-tid
Undersøgelserne, der er lavet for Healthspan, et firma som producerer blandt andet vitaminer, viser, at kvinders frustrationer kan skyldes alt fra en dum mand, trælse børn, en grim krop, dårligt vejr og alt der imellem.

Der er altså ikke få kilder til surheden og flertallet af de adspurgte kvinder i undersøgelsen er også enige om, at de alle er lidt mere temperamentsfulde end mændene. Og selvom både mænd og kvinder kan være sure, så er det interessante forskellen på, hvordan det tackles, siger psykoterapeut Sally Brown:

Læs hvad der er det dummeste Peter Ingemann har gjort på en rejse på billedbladet.dk

- Humøret er et barometer på dit generelle velvære. Undersøgelserne viser at både mænd og kvinder kan være i skidt humør, men det interessante er faktisk, hvordan de to køn reagerer forskelligt på det.

Sally Brown forklarer, at mændene satser på, at deres partner kan hjælpe dem tilbage i godt humør. Kvinderne derimod har ofte brug for alene-tid for at finde tilbage til det glade jeg.

Så næste gang du er rasende og får dårlig samvittighed over, at du har brug for at være lidt for dig selv, så mind dig selv om, at du blot agerer som de fleste andre kvinder gør, når de er sure.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.