Er du dårlig i sengen? Tjek dig selv

Mener du selv, at du er vildt fræk i sengen? Tjek disse tegn på, om der i virkeligheden er plads til forbedringer
Lader du altid din partner tage føringen? Det er et af tegnene på, at du er dårlig i sengen.
Lader du altid din partner tage føringen? Det er et af tegnene på, at du er dårlig i sengen. Scanpix / modelfoto

Smag og behag er som bekendt forskellig, ikke mindst når det kommer til vores præferencer i sengen. Alligevel mener en række amerikanske eksperter på Ivillage.com, at de kan komme med en række klassiske tegn på, at dine evner på lagnerne lader meget tilbage at ønske.

1. Dit soveværelse ligner et kontor
Ifølge eksperterne er der intet så usexet som et soveværelse, der minder én for meget om alle hverdagens mere tunge pligter, såsom arbejde, regninger der skal betales og den slags. Så ud af soveværelset med computere, arbejdspapirer og andet. Soveværelset er til sex og søvn.

Fire datingfejl, som kvinder ofte begår. Se dem på Q.dk


2. Du vil ikke dyrke oral sex
Et blowjob betyder meget for mange mænd, og de fleste elsker også at give tilbage af samme skuffe. Nægter du at have eller give oral sex, vil de fleste føle sig skuffet, mener eksperterne.

3. Du skynder dig ud af sengen, når I er færdige
Udover at det sender et signal om, at du ikke kan komme hurtigt nok væk fra din partner, så kan de fleste faktisk også godt lide nærværet efter, at I har dyrket sex. Så bliv nu liggende lidt og lad pligterne vente.

4. Du taler om din eks i sengen
Selvom du ikke roser din eks, men sammenligningen faktisk falder til fordel for din nye partner, så er det ifølge eksperterne altid en turn-off at høre om eks'en. Så glem ham/hende og koncentrer dig om nu og her.

De bedste tips til et fantastisk blowjob. Se dem på Q.dk

5. Dine forberedelser til sex varer for længe

Det kan være meget erotisk at smukkesere sig, inden I skal have sex, men brug nu ikke for evigt på badeværelset. Tager forberedelserne længere end akten i sig selv, går det den gale vej.

6. Der går for meget rutine i det hele
Har man været sammen gennem længere tid, kan sex godt udvikle sig til at blive lidt af en rutineakt, hvor I mere eller mindre kører igennem et fast repertoire. Det er der heller ikke noget galt i - bare rutinen bliver
brudt engang imellem.

7. Du lader altid din partner tage føringen
Det er ikke sjovt at være den, der skal tage initiativet til sex hver gang. Når den anden part tager føringen, så får det en selv til at føle sig begæret, og det modsatte gælder, hvis den anden part aldrig tager teten. Man holder simpelthen op med at føle sig attråværdig.

8. Du giver medlidenheds-sex
Det kan godt være, du er træt og egentlig ikke gider at have sex - men du har det alligevel, for ellers bliver din partner bare ked af det. Du bør dog droppe medlidenhedssex straks. Der er ikke noget værre end at have sex med én, der udstråler, at han/hun nærmest gør en god gerning ved at være sammen med dig.

Få hende helt op på det høje C. Tjek den perfekte oralsexguide til mænd på Q.dk

9. Du er for fokuseret på dit udseende

Det kan godt være, at vi kan være meget utilfredse med vores krop, når vi står foran spejlet, men de fejl, vi selv ser, ser din partner højst sandsynligt ikke- og da slet ikke når I har sex. Så lad være med at lade din lyst blive dæmpet af din trang til at skjule de fejl, du mener, din krop har.

10. Du har for travlt
Det kan være ganske festligt med en hurtig quickie, når lysten pludselig kommer over jer, men i udgangspunktet skal sex være sjov. Det skal være noget, du nyder, og ikke noget, der skal overstås. Så hvis du altid har for travlt, så ender det med at blive en temmelig kedelig omgang for jer begge. Drop tankerne om dine mange gøremål, og nyd i stedet den, du er sammen med.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.