Er dette sommerens fedeste job?

Phil Calvert fra København får fire gange i løbet af denne sommer alt betalt på rejser rundt i verden.

Phil Calvert får nok sin rejselyst styret nogenlunde i denne sommer. Han er nemlig en af bare fire heldige, som hen over sommeren får alt betalt for at snapchatte om destinationer rundt om i verden.

10.000 havde søgt en af de fire pladser, som det islandske lavpris-flyselskab 'WOW Air' havde stillet i udsigt til håbefulde unge over hele verden.

Phil Calvert har allerede været afsted og snapchattet fra Montreal i Canada, skriver Se og Hør.

Senere på sommeren skal han afsted til tre endnu hemmelige destinationer. Hans mål er at snapchatte, så følgerne også får lyst til at rejse til samme destination.

- Jeg oplever kulturen og ser byen på tæt hold – spiser lokal mad, tager på cykeltur, på vandretur, skydiving, hop on hop off bus og så videre, siger Phil Calvert.

Basket fik ham til DK

Han bor i København, men er fra Milwaukee, USA. Han har spillet basketball for Amager BK fra 2011-2015 og er nu basketballtræner.

- For mig er den største gave ved at rejse at opleve de forskellige kulturer. Vi har så mange stereotype forestillinger om, hvordan mennesker er andre steder i verden – men når du først oplever deres verden på egen hånd, er der grundlæggende ikke de store forskelle på os rent menneskeligt, siger Phil Calvert til Se og Hør.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.