Er de 50 millioner dine? Lottovinder savnes

Vinderen til den fjerde-største lottogevinst i Danmarkshistorien har stadig ikke meldt sig, og det undrer Danske Spil.
Hvem vil ikke gerne vinde 50 millioner?
Hvem vil ikke gerne vinde 50 millioner? FOTO: Scanpix

50 millioner er rigtig mange penge.

Derfor undrer det også Danske Spil, at vinderne af de mange milioner endnu ikke har meldt sig, efter udtrækningen i lørdags.

Den uvidende heldige vinder har købt sin Lyn Lotto-kupon med Joker i Føtex i Frederiksberg Centret, skriver BT.

Men hverken Danske Spil eller Frederiksberg Centret, der har solgt kuponen, har hørt fra vinderen.

Hvor er du?

Normalt plejer folk nok at give lyd fra sig, hvis de vinder så stort et beløb. Derfor spekulerer Karen Minke, kommunikationsmedarbejder hos Danske Spil, nu også over, hvad der kan være sket med lottovinderen:

- Jeg tænker i hvert fald lige over det. For selvom der har været meget omtale i medierne, er det ikke en spiller, vi har hørt fra endnu, siger Karen Minke.

Hun fortæller, at folk som regel dukker op før eller siden. Der kan være en ganske naturlig forklaring på, hvorfor vedkommende ikke har meldt sig endnu. Han eller hun kan være på ferie, eller lige skulle vende sig til situationen.

Men i det tilfælde at personen endnu ikke har opdaget det, har Danske Spil været forbi Frederiksberg Centret og hængt pynt op. Pynten fortæller, at her har en vinder købt sin kupon, fortæller Karen Minke:

Det plejer at få de fleste til at gå hjem for at tjekke deres kupon, hvis de kan se, at der er vundet 50 millioner i den butik, hvor de plejer at købe deres Lotto. 99 procent af gangene er det en lokal person, der plejer at komme i butikken, som har vundet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.