Enlig mor fra Aarhus får sit livs telefon-opkald på jobbet

Fik over telefonen at vide, at hun var blevet millionær.
Tre millioner kroner - det gad man da godt at vinde ...
Tre millioner kroner - det gad man da godt at vinde ... Foto: SCANPIX arkiv/model

En ung enlig mor fra Aarhus går rundt og kniber sig selv i armen i disse dage. Hun har scoret den store Lotto-gevinst og kan nu kalde sig selv millionær.

Danske Spil fortæller i en pressemeddelelse om den heldige kvinde, der er i 20'erne. Det mystiske er, at hun lørdag - før hun anede, hvad der var sket - havde snakket med sin familie om, hvad de hver især ville gøre, hvis de vandt i Lotto. Svaret kom prompte fra hende: Hun ville købe et hus. Og tre millioner kroner var såmænd nok.

Hvad hun på det tidspunkt ikke anede, var, at hun aftenen før havde vundet netop tre millioner i Eurojackpot.

Den nybagte Eurojackpot-millionær ønsker at være anonym, men vil godt fortælle, at hun var på arbejde, da hun mandag fik beskeden om sit usandsynlige held. Lige over middag ringede hendes telefon, mens hun var på job:

- Det var et skjult nummer, så jeg overvejede, om jeg skulle tage den, siger hun ifølge pressemeddelelsen.

I telefonen var en mand fra Danske Spil, som fortalte, at han kunne se, hun havde spillet Eurojackpot fredag og været så heldig at vinde tre millioner kroner.

Hun var på samme tid både rystet og chokeret. Og rigtig glad.

- Jeg havde det som om, jeg var med i en dårlig film, siger den enlige mor, der har taget imod Danske Spils tilbud om økonomisk rådgivning.

- Pengene falder på et tørt sted. De sikrer min fremtid. Jeg vil tænke mig rigtig godt om i forhold til, hvordan jeg vil bruge dem.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.